Денеска се одржува натпревар за најдобра ученичка компанија

На 10 мај (петок) во Трговскиот Центар Веро-Џамбо, Скопје од 10:00 до 17:00 часот,Џуниор Ачивмент Македонија организира Национален натпревар на ученички компании, односно еднодневен настан на кој учениците од средните училишта од државава ги претставуваат производите и услугите кои ги развивале во рамките на својата ученичка компанија пред жири комисија и публика. На натпреварот ќе учествуваат 20 ученички компании од 15 средни училишта кои … Продолжи со читање Денеска се одржува натпревар за најдобра ученичка компанија