Иван, Никола, Фидан и Душко, средношколци од Кочани успешни на Европскиот натпревар на најдобри ученички компании во Франција

  Иван, Никола, Фидан и Душко, младите средношколци од СOУ “Ѓошо Викентиев” од Кочани со својата креативност, иновативност и тимски дух успешно ја претставија својата Ученичка компанија и својот производ “Smart Pill Box” на Европскиот натпревар на најдобри ученички компании што се одржа од 03 до 06 јули 2019 г. во Лил, Франција. Како дел … Продолжи со читање Иван, Никола, Фидан и Душко, средношколци од Кочани успешни на Европскиот натпревар на најдобри ученички компании во Франција