Волонтерски Центар Скопје нуди 1.000 евра за млади со општествено корисни и важни идеи!

Го знаете оној цитат од Кенеди: Не прашувај што може државата да направи за тебе, прашај се што можеш ти да направиш за државата? Инспирирани од оваа мисла, ние во Волонтерски Центар Скопје долго размислувавме како би можеле да создадеме платформа која директно ќе ги предизвика младите луѓе во Македонија и низ Европа да излезат … Продолжи со читање Волонтерски Центар Скопје нуди 1.000 евра за млади со општествено корисни и важни идеи!