Словенечкиот иноватор Зоран Дерновшек предлага иновативно решение за заштита од Ковид 19

Зоран Дерновшек oд Словенија е иноватор од своја 12 година и има неколку значајни иновации од која најпозната е природниот препарат за детоксификација РЕНС кој се користи за деца со аутизам. Тој има работено и како консултант за бизнис, финансии и даноци како и во полето на екологијата. За Иновативност зборува за кризата со Корона … Продолжи со читање Словенечкиот иноватор Зоран Дерновшек предлага иновативно решение за заштита од Ковид 19