Христина Лозаноска: Им помагаме на македонските компании да ги задржат најдобрите работници!

Позиционирањето на пазарот на трудот, градење на имиџот и соодветното управување со човековите ресурси се многу важни сегменти во градењето на една компанија. Тие се директен влог во издигнување на целокупното бизнис работење на компанијата и инвестициите во нив даваат многукратен бенефит. На македонскиот пазар веќе подолго време функционира Академијата за Employer Branding на Вита … Продолжи со читање Христина Лозаноска: Им помагаме на македонските компании да ги задржат најдобрите работници!