Дисоска: Состојбата на жените претприемачи е на стаклени нозе

Генерално состојбата на жените претприемачи е на стаклени нозе затоа што во услови на здравствено економска криза економијата е многу падната, оцени Валентина Дисоска, претседател на Националната платформа за женско претприемништво и на Здружението на бизнис жени. Нагласи дека жените имаат проблем во основањето, водењето и секојдневните активности во своите бизниси заради, како што рече, … Продолжи со читање Дисоска: Состојбата на жените претприемачи е на стаклени нозе