4.3 C
Skopje
недела, декември 8, 2019
Почетна Македонија

Македонија

Inno Tech Club desktop 16.10.2019

Со средства од Светска банка во Берово ќе се развива планинскиот...

Берово е единствената општина од регионот која доби европски пари за развој на туризмот. Благодарение на ангажманот на здружението „Малешевска корија“ која...

НАЈПОПУЛАРНИ