4 C
Skopje
сабота, јануари 23, 2021
Почетна Тагови автобус

Таг: автобус

Google Maps во реално време ќе прикажува колку патници има во...

Никогаш не е пријатно да се возите со воз или автобус кој е преполн со патници, а денес во време на корона...

Прво возење со автобус без возач во Виена

Во рамки на програмата „Мобилност на иднината”, поддржана од австриското Министерство за сообраќај, по тримесечни интензивни подготовки во Виена се одржа и успешно заврши првото...

Eколошки автобус од Мерцедес влегува во градскиот сообраќај во Скопје

Од наредната недела корисниците на градскиот превоз во Скопје, на линијата број 5, ќе се возат со енергетски ефикасен автобус на гас, кој е...

Simba Snoozeliner е автобус за ноќно возење со кревети за спиење

Според извршниот директор на компанијата Simba од Обединетото Кралство, Џејмс Кокс, 27 пати во текот на годината заспиваме додека се возиме во автобус. Токму...

НАЈПОПУЛАРНИ