9 C
Skopje
четврток, јуни 4, 2020
Почетна Тагови акредитација

Таг: акредитација

Акредитирана студиска програма на англиски јазик на Факултетот за ветеринарна медицина

Студиската програма на англиски јазик на интегрирани студии по Ветеринарна медицина доби акредитација и решение за почеток за работа од МОН

НАЈПОПУЛАРНИ