-0.5 C
Skopje
вторник, февруари 25, 2020
Почетна Тагови ТВ

Таг: ТВ

South Central Ventures инвестираше во хрватскиот стартап AdScanner

Sоuth Central Ventures, со вкупен капитал од 40 милиони евра, го препозна потенцијалот на уникатната технологија на хрватскиот стартап AdScanner, кој прави биг дата...

Vip со подарок за сите корисници на ТВ и ТВ Lite...

Како компанија ориентирана кон обезбедување врвно корисничко искуство, следјќи го мотото “Повеќе за вас”, Vip подготви подарок за сите свои корисници на ТВ и...

Македонците трошат 40% од времето на гледање телевизија

Македонскиот граѓанин најголем дел или третина од времето во денот го поминува на спиење. Статистичките податоци покажуваат дека 36 проценти од времето го троши...

Кои се телевизиските куќи од регионот кои остваруваат најголеми приходи?

Специјализираниот портал за медиуми на подрачјето на Југоисточна Европа, Media Daily, направи анализа на приходите на 20-те најголеми комерцијални телевизиски куќи во регионот за 2017 година,...

Кои се најгледани телевизии во Македонија?

Агенцијата за медиуми ги објави податоците за уделот во вкупната гледаност на медиумите за вториот квартал од годината. Просечниот дневен и неделен досег по ТВ-канали...

Од 2019 година просечниот човек ќе минува повеќе време на Интернет...

Агенција за истражување Зенит лани процени дека најмалку до 2019 година, телевизијата како медиум и понатаму ќе биде глобално повеќе популарна од Интернетот, односно...

ТВ водителката Марија Георгиевска со признание – медиумски промотор на општествената...

  Министерството за економија и Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата доделија признание на Марија Георгиевска, уредник и водител на економската емисија ПРОФИТ,на Наша...

НАЈПОПУЛАРНИ