Sample Category Title

[pro_ad_display_adzone id=”12458″]

[pro_ad_display_adzone id=”12459″]

Samsung подготвува поевтина верзија на моделот Z Fold?!

0
Во текот на летото го очекуваме претставувањето на моделите Galaxy Z Fold 6 и Flip 6, но се споменува и подостапниот Fold.Во текот на...

WhatsApp тестира претворање на гласовните пораки во текст

0
Платформата за размена на пораки WhatsApp во својата бета верзија додаде нова функција благодарение на која корисниците ќе можат да ги конвертират гласовните пораки...

AI наскоро ќе троши 1/4 од струјата што ја троши цела...

0
Според извештајот на Меѓународната агенција за електрична енергија IEA Electricity 2024, вештачката интелигенција троши се повеќе и повеќе енергија. Меѓу другото, прашањата кои се...