Импресум

Основач и главен и одговорен уредник: Верица Јорданова

Контакт: jordanova@inovativnost.mk

Редакција: Верица Јорданова, Дијана Митревска, Бисера Срцева, Сања Наумовска

Телефон: 070-401-164

 

2019 Иновативност. Сите права се задржани. powered by different.com.mk