0.8 C
Skopje
недела, јануари 23, 2022
Почетна Што прави светот?

Што прави светот?

Kabtel desktop

Xiaomi oтвори продавница во Скопје, дом на врвната Xiaomi и Redmi...

СЕКОГАШ ВЕРУВАЈТЕ ДЕКА ЌЕ СЕ СЛУЧИ НЕШТО ПРЕКРАСНО! Корпорацијата Xiaomi е основана во април 2010 година и котирана на Главниот одбор на берзата во...

Листа на телефони кои зрачат најмногу

„Bundesamt für Strahlenschutz“, германската федерална канцеларија за заштита од радијација, објави листа на паметни телефони кои најмногу зрачат. Во...

ВИДЕО: Егзоскелет им овозможува на параплегичарите да одат

Француската компанија Wandercraft доби медицински сертификат MDR (Medical Device Regulation) во Европа за својот роботски егзоскелет Atalante, наменет првенствено за параплегичарите со...

НАЈПОПУЛАРНИ