Почетна Тагови автомат

Таг: автомат

ВИДЕО: Coca-Cola автомат за пијалaци кој се контролира со мобилен телефон

0
Компанијата Coca-Cola го претстави новиот автомат за пијалаци под називот Coca-Cola Freestyle 9100, кој им овозможува на купувачите да се поврзат со него преку апликација Freestyle...

Alibaba ќе продава автомобили од џиновски автомати по улици

0
Е-трговецот Alibaba склучи договор со автомобилската компанија Ford да продава електрични возила во Кина. Компанијата планира да користи џиновски автомати за да ја олесни...

IKEA почна да продава кујнски прибор од автомати

0
За да ги потсети купувачите дека нивните производи можат да се најдат и да се купат во IKEA кога и да им притребаат, шведскиот...

Платете шише „кока-кола“ со дијалекти

0
Луѓето кои живеат во една земја и го зборуваат истиот јазик не ги говорат сите зборови исто. Локалните дијалекти од една страна на земјата...