12.8 C
Skopje
сабота, ноември 27, 2021
Почетна Тагови Агенција за храна и ветеринарство

Таг: Агенција за храна и ветеринарство

Македонија прв пат ќе тестира има ли храна третирана со јонизирачко...

Агенцијата за храна и ветеринарство, за прв пат, ќе врши испитувања дали на македонскиот пазар има храна третирана со јонизирачко зрачење, согласно Мониторинг програма...

НАЈПОПУЛАРНИ