Почетна Тагови Академија за сајбер безбедност

Таг: Академија за сајбер безбедност

Ќе се формира регионална академија за сајбер безбедност во Скопје

0
Формирање на нова регионална академија за сајбер безбедност со седиште во Скопје, предложи министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, за време на...

Македонија ќе добие Академија за сајбер безбедност

0
Годинава во Македонија се регистрирани 328 сајбер напади! Министерството за одбрана и Владата најавија отворање на Академија за сајбер безбедност. Академијата ќе биде дел од...