5.8 C
Skopje
петок, ноември 26, 2021
Почетна Тагови акцелератори

Таг: акцелератори

Се отвораат три бизнис-акцелератори за млади со поддршка од Владата и...

По првпат во Македонија денеска се потпишани договори за финансиска поддршка за отворање на три бизнис- акцелератори за млади. Договорите беа потпишани меѓу директорот на...

Фондот за иновации организира работилница за акцелератори

Фонд за иновации и технолошки развој најави работилница за акцелератори насловена како „Основи и практични искуства во формирање и управување со акцелератори“. Работилницата ќе се одржи со...

Со 3,4 милиони евра за бизнис акцелератори и технолошка експанзија ќе...

Државата со 3,4 милиони евра ќе помага формирање акцелератори каде младите ќе отвораат сопствени бизниси, и ќе поттикнува технолошка експанзија на мали и средни...

НАЈПОПУЛАРНИ