Почетна Тагови американска компанија

Таг: американска компанија

Американската „DURA Automotive Systems“ ќе отвори фабрика во Македонија

0
Дирекцијата за Технолошки индустриски развојни зони потпиша Договор за долготраен закуп на градежно земјиште во ТИРЗ Скопје 2 со компанијата „AIM property“ што ќе...

Американската компанија „Теламон“ ќе инвестира во Македонија

0
Американската компанија „Теламон“ ќе вложи четири милиони евра во капацитет во Македонија во кој според бизнис планот на компанијата, предвидени се 300 нови вработувања...