Почетна Тагови бесплатни обуки

Таг: бесплатни обуки

Microsoft стартуваше бесплатна обука за стекнување 10 дигитални вештини

0
Пандемијата на корона вирусот имаше огромно влијание на светската економија, односно на пазарот на труд. Милиони луѓе ја изгубија работата, а само во Америка...

Бесплатни обуки за најплатените IT професии на денешницата

0
Во тек е пријавувањето за бесплатни IT обуки кое трае до 20 декември 2019. Обуките се наменети за сите невработени лица на возраст до 34 години кои сакаат...