Почетна Тагови ветерна енергија

Таг: ветерна енергија

Во Македонија ќе се гради првата приватна ветерна електрана

0
Владата даде дозвола за изградба на првата приватна ветерна електрана во Македонија. „Владата ја разгледа и ја усвои Информацијата во врска со поднесеното барање на ...

Google започна целосно да користи енергија од обновливи извори

0
Google успеа да ја оствари целта која си ја постави годинава, а тоа е целосно да премине на енергија добиена од обновливи извори, во...