Почетна Тагови вкус

Таг: вкус

Некои болни од корона вирусот никогаш нема да си го вратат...

0
Речиси 90% од луѓето кои го изгубиле чувството за мирис и вкус како последица на корона вирусот целосно или барем делумно си го повратија...

Најчестиот симптом на корона вирусот не е покачена температура туку губење...

0
Губењето на осетот за вкус и мирис може да е најдобриот начин за да знаете дали сте се заразиле со КОВИД 19, покажа анализата...

Tip of the Week – Квалитет

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...