Почетна Тагови вмрежување

Таг: вмрежување

Ова лето стекнете три навики кои ќе ви помогнат во градењето...

0
Поседувањето повеќе вештини е одлично, а може и веднаш да се исплати затоа што никогаш не може да знаете со кого ќе се поврзете...

Официјално пуштени две бесплатни платформи за претприемништво и вмрежување – Е-Ментор...

0
Здружението на граѓани „Центар за климатски промени“ – Гевгелија (подружница Охрид) сака да ја информира јавноста и заинтересираните невработени лица како и малите и средните...