11.7 C
Skopje
среда, ноември 20, 2019
Почетна Тагови ГИС

Таг: ГИС

Технологијата на компанијата ГДи Скопје ги преброја сите дрвја и грмушки...

Во Скопје, под надлежност на градската власт има 65.844 дрвја и 28.325 грмушки. Нив ги преброја и евидентира компанијата ГДи Скопје, творец на зелениот...

НАЈПОПУЛАРНИ