Почетна Тагови Демир Капија – Смоквица

Таг: Демир Капија – Смоквица

Денес ќе бидат пуштени во употреба новите 28 километри автопат Демир...

0
Автопатската делница Демир Капија – Смоквица, по шест години изградба, ќе биде пуштена во употреба денеска, со што се добива целосно автопатско решение долж...