Почетна Тагови добросостојба

Таг: добросостојба

Политиката на Нов Зеланд ќе се базира на емпатија, добрина и...

0
Нов Зеланд сака да ја трансформира политиката во земјата и фокусот да го стави на емпатија, добрина и благосостојба затоа што, како што вели...