Почетна Тагови едукативна публикација

Таг: едукативна публикација

НБРМ објави нова едукативна публикација за најмладите

0
Народната банка на Република Македонија ја објави едукативната публикација „Стрипотека со Денарко“, наменета за најмладата популација во земјата, пред сè, за децата од основните...