Почетна Тагови електрификација

Таг: електрификација

Од државниот буџет се предивидени 16 милиони евра за транспорт на...

0
Изнаоѓањето решение за намалување на загаденоста што ја предизвикува патниот сообраќај во земјава е главната цел на форумот „Намалување на загадувањето на воздухот со...