Почетна Тагови ЕУ–Западен Балкан Самит

Таг: ЕУ–Западен Балкан Самит

Европските лидери на самитот ЕУ–Западен Балкан во Софија ќе пијат врвни...

0
Премиерите и министрите на 28-те земји членки од Европската унија, како и нивните колеги од земјите кандидати за членство од регионот, кои ќе учествуваат...