Почетна Тагови е-агробизнис

Таг: е-агробизнис

Компанијата Еликософт учествува во Регионален форум за е-агробизнис во Нови Сад

0
  Компанијата ЕЛИКОСОФТ за информациски инженеринг, која е присутна на бизнис пазарот во Македонија повеќе од дваесет години, присуствуваше на Регионален форум за е-агробизнис во Нови Сад,...