Почетна Тагови Изворска

Таг: Изворска

Преку креативни работилници до едукација за водата

0
Преку креативни работилници повеќе од 1200 дечиња од 12 града низ Македонија се едуцираа за важноста на водата во растот и развојот на младите Овој...