33 C
Skopje
четврток, јули 2, 2020
Почетна Тагови квалификации

Таг: квалификации

Не треба да ги имате сите квалификации за да се пријавите...

Ако неодамна сте дипломирале, веројатно сте слушале некои предавање за кои сте мислеле дека ќе ве подготват за првата работа. За жал, најголем дел...

LinkedIn: Топ 25 најбарани вештини за 2018 година

Доколку барате нова работа, во зависност од квалификациите коишто ги имате, можеби е време да поднаучите некои нови технолошки вештини или да ги повторите...

НАЈПОПУЛАРНИ