21 C
Skopje
сабота, август 15, 2020
Почетна Тагови контакти

Таг: контакти

Лансирана првата апликација со технологија на Apple и Google за следење...

Швајцарија е првата земја во светот која ја искористи приликата и ја употреби заедничката технологија на Google и Apple за да направи...

Науката докажа дека жените можат да напредуваат на работното место ако...

Изгледа дека идејата жените да си помагаат едни на други е многу повеќе од  лекција која ви ја предавал некој професор. Едно ново истражување...

Зошто и како мрежата од контакти да ви биде разнoвидна?

Општо гледано, мрежите од контакти на луѓето се еднолични. Тоа е така бидејќи луѓето по природа се дружат со слични на нив било да...

НАЈПОПУЛАРНИ