Почетна Тагови лепенка

Таг: лепенка

Научници осмислија лепенка за вакцинирање за сите што се плашат од...

0
Акцијата за вакцинирање против КОВИД-9 почна во многу земји во светот, но поради ограничените количини вакцините уште долго време нема да бидат достапни за...

Компанија за канабис дизајнираше лепенка која ја отстранува болката кај фибромијалгија

0
Благодарение на либерализацијата на употребата на канабис во многу земји во светот, се повеќе истражувања ги потврдуваат моќните ефекти на канабисот врз здравјето на...

Научници од МИТ направија сензор за заштита од сексуални напади

0
Научникот од МИТ, Маниша Мохан, создаде уред наречен Intrepid, кој може да ги спаси жените од сексуален напад. Уредот е во форма на тенка...