Почетна Тагови магнетен северен пол

Таг: магнетен северен пол

Северниот магнетен пол на Земјата постојано се придвижува, а тоа влијае...

0
Земјиниот магнетен северен пол не е конкретно место, туку постојано се придвижува кон север за околу 50 км. Но, последните неколку години научниците забележаа...