Почетна Тагови Месечината

Таг: Месечината

Кинеската сонда на Месечината однесе семе за одгледување зеленчук

0
Сондата наречена по кинеската божица на Месечината во неделата наутро влезе во планираната орбита за да се овозможи слетување. Слетувањето се очекува во четврток....