Почетна Тагови Металотехна Прилеп

Таг: Металотехна Прилеп

Македонската компанија Металотехника Прилеп разви специјална технологија за добивање енергија од...

0
Енергијата добиена од вода, со раздвојување на водород и кислород по посебна технологија може да се искористи во секојдневието и индустријата од мали, до средни и...