Почетна Тагови меурчиња

Таг: меурчиња

Холандски изум ги чисти реките од пластика со помош на меурчиња

0
Овој холандски изум користи меурчиња за да ја фати пластиката. Цевка поставена на дното на реката испушта воздух во водата и така се создаваат...

Холанѓани направија изум кој со помош на воздушни меурчиња ја чисти...

0
Овој холандски изум користи меурчиња за да го лови пластичниот отпад од реките. Посебна цевка поставена по речниот тек испумпува воздух, а меурчињата формираат...

ВИДЕО: Музика која создава вкусни чоколадни меурчиња

0
Агенцијата J Walter Thompson London ја создаде првата телевизиска кампања за брендот AERO после 6 години, покажувајќи како се создаваат меурчињата на производот преку...