Почетна Тагови микроскопи

Таг: микроскопи

Универзитет на Тајланд ги претвора старите мобилни телефони во микроскопи за...

0
Старите мобилни телефони може да се искористат на различни начини, а Универзитетот Чилалонгкорн на Тајланд има навистина посебен начин. Имено, тајландскиот универзитет искористи 500...