Почетна Тагови Мила Царовска

Таг: Мила Царовска

Министерската за образование, Мила Царовска, го претстави новиот концепт за основно...

0
Интегрираните предмети нема да бидат предавани само од еден професор, односно на тој час нема да влегуваат тројца наставници по историја, граѓанско образование и...

Царовска: На 12.000 идни пензионери не им се префрлале законските придонеси...

0
Темелните анализи на пензискиот систем што ги направи Министерството за труд и социјална политика со Меѓународните финансиски институции за првпат после цели 12 години,...