Почетна Тагови милениумци

Таг: милениумци

Tip of the Week – Милениумци на работа

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Ова се компаниите во кои најмногу сакаат да работат милениумците!

0
Милениумците се познати по тоа што најчесто ги игнорираат трендовите и создаваат свои, уште се исплашени од финансиската криза и ја менуваат модерната работна...

Ова се најпопуларните градови за живеење за млади под 30 години

0
Младите луѓе под 30 години или т.н. милениумци се оние со најголеми шанси да се отселат во друг град поради кариерата. Страницата Nestpick направила анкета...