Почетна Тагови Министерство за земјоделство

Таг: Министерство за земјоделство

Министерството за земјоделство потпиша меморандум за соработка со UN Women

0
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство потпиша Меморандум на соработка со телото на Обединетите нации за родова еднаквост и зајакнување на жените – UN...

Објавен вториот јавен повик за купување државно земјоделско земјиште под оранжерии

0
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство го објави вториот јавен повик за доставување понуди за интерес за купување на земјоделско земјиште во државна сопственост под оранжерија...