Почетна Тагови Министерство за локална самоуправа

Таг: Министерство за локална самоуправа

Презентација на 16 проекти одобрени со грантовата шема за инвестиции

0
Во организација на Министерството за локална самоуправа денеска во Скопје ќе бидат презентирани 16-те одобрени проекти на грантовата шема за инвестициски и иновативни проекти. Како...