Почетна Тагови Миодраг Костиќ

Таг: Миодраг Костиќ

Миодраг Костиќ го купува Меркатор во Србија?!

0
Српскиот бизнисмен Миодраг Костиќ, кој што во Словенија инвестираше во недвижнини, туризам и банкарство, е заинтересиран да го купи малопродажниот ланец “Меркатор С“. “Меркатор С“...