Почетна Тагови мицелиум

Таг: мицелиум

Во Холандија прв пат употребен првиот „жив“ ковчег во светот

0
„Жив“ сандак беше по прв пат употребен во Холандија. Сандакот е направен од мицелиум, сложен систем направен од испреплетени влакна кои се наоѓаат во...

ИКЕА ќе ја замени амбалажата од стиропор со пластика направена од...

0
Замислете да можеме да ја замениме сета амбалажа направена од стиропор со алтернативен материјал направен од печурки, која може да ја фрлите во градина...