Почетна Тагови Млечен пат

Таг: Млечен пат

Во Млечниот пат има дури 300 милиони планети на кои може...

0
Според податоци на телескопот Кеплер и мисијата Гаја, во Млечниот пат може да има до 300 милиони планети на кои може да има живот....

Научници пресметаа дека во нашата галаксија може да има 36 интелигентни...

0
Планетата Земја досега се покажа единственo погодна за живот, но тоа не води до прашањето дали нашата планета е единствената на која има живот?...