Почетна Тагови мобилно купување

Таг: мобилно купување

Мобилната е-трговија со брз раст на глобално ниво, трендот ќе продолжи

0
Е - трговијата во последниве неколку години многу бргу напредува, а многу брендови веќе почнаа да ги препознаваат предностите на истата. Како што покажува...