Почетна Тагови мочуриште

Таг: мочуриште

Поради климатските промени, Сибир се претвора во џиновско мочуриште

0
Сибир се претвора во џиновско мочуриште како последица на климатските промени. Земјиштето кои со милениуми било замрзнато сега се растопува и формира плитки езера....