Почетна Тагови Мој ДДВ

Таг: Мој ДДВ

Се намалува наградниот фонд за „Мој ДДВ, МојаНаграда“

0
Владата донесе одлука за намалување на наградниот фонд на наградната игра „Мој ДДВ, МојаНаграда“ и за уплата на средствата во Фондот за помош и...

УЈП: Средствата од второто тримесечје од МојДДВ ќе легнат на сметките...

0
Граѓаните кои скенирале фискални сметки во периодот октомври – декември 2019 година ќе ги добијат своите средства од повратот на ДДВ во февруари 2020...

УЈП со пулт за информации за „Мој ДДВ”

0
Управата за јавни приходи денеска попладне ќе постави пулт „Мој ДДВ“ во Веро 2 Тафталиџе во Скопје, каде граѓаните ќе можат да се информираат...

Владата ја претстави апликацијата „Мој ДДВ“

0
Од 1 јули 15 отсто од платениот ДДВ се враќа кај секој граѓанин со наполнети 15 години. Денеска, Управата за јавни приходи, заедно со...