Почетна Тагови Мој термин

Таг: Мој термин

„Vakcinacija.mk“ достапна и на албански јазик, 46.023 лица ја пополниле апликацијата

0
Министерството за здравство информира дека веб-страницата „vakcinacija.mk“ на која граѓаните може да искажат заинтересираност за вакцинација против Ковид-19 е достапна и на албански јазик...