Почетна Тагови МСП

Таг: МСП

Се отвора центар за иновации и развој на мали и средни...

0
Прв центар за иновации и развој на мали и средни претпријатија ќе биде претставен денеска во Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) како дел...

Во понеделник во Скопје работилница за зголемување на иновацискиот капацитет на...

0
Во рамки на ЕУ проектот ИноПлатформа, Центарот за управување со знаење организира информативен ден наменет за менаџерите на малите и средни претпријатија одговорни за...

Кредитите од ЕИБ за македонските мали и средни компании се со...

0
 На македонските мали и средни компании од денеска им е достапна поволна кредитна линија од  100 милиони евра од Европската инвестициска банка (ЕИБ) што...

Над 250 фирми заинтересирани за средства од третиот столб на Економскиот...

0
Во организација на Регионалната стопнаска комора – Штип денеска Фондот за иновации ги презентираше четирите мерки од веќе објавениот оглас  за добивање средства за...

Речиси 1,5 милиони евра ќе се пласираат до крајот на годината...

0
Владата на Република Македонија деновиве донесе одлука Управниот одбор на Фондот за иновации и технолошки развој да објави меѓународен оглас за избор на нови...